Annika Thimberg

Annika Thimberg

Hälsostrateg, ACC Coach, Folkhälsovetare – Konsulter

Annika brinner för att få företag att förstå vikten av att arbeta förebyggande med social och organisatorisk arbetsmiljö och att kunna förena både ”hårda och mjuka” värden för att få ett hälsosamt och lönsamt företag. Den röda tråden i alla hennes uppdrag är att arbeta professionellt och med holistiskt hälsotänk kryddat med empati och humor. Hennes roll är hälsostrateg och coach för både ledning, grupp och individ. 

Annikas fokus som individutvecklare, professionell coach och utbildare är att skapa kunskap och förståelse för hur vi behöver agera för att skapa ett hållbart arbetsliv, både på arbetsplatsen men också i livet som helhet. 

Hon har 20 års erfarenhet från medicintekniska branschen som marknadsförare från både stora globala företag och mindre tillväxtföretag. 

Hon har det senaste kunskaperna inom hälsostrategiarbetet från sin vidareutbildning inom folkhälsovetenskap, friskvård, stressfysiologi, psykosocial arbetsmiljö, mindfulness och coachning. Hon är ACC coach enl ICF (international coach federation). Efter många år inom globala företagskulturer har hon förståelse för distansledarskap och digitalt ledarskap och en bred kompetens och kunskap för att kunna stötta individer och organisationer att uppnå ett hållbart arbetsliv.

Hon arbetar som coach för grupper för TRR och även som jobbcoach för att stötta individer i omställning och karriärutveckling. 

Annika befinner sig rent fysiskt oftast i Torslanda nära Göteborg men jobbar över hela Sverige. Så klart har hon de varmaste rekommendationerna från Volvo som kund. 

Already working at Rehappen?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rehappen.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor