Linnea Silver

Linnea Silver

Product Development, Folkhälsovetare, Konsult , PT och YogaInstruktör – Support

Linnea är anställd på Rehappen och arbetar med att stötta i Rehappens aktiviteter och projekt som vi genomför både internt och för kunder. Hon stöttar i produktutveckling och paketering av tjänster för olika kundgrupper. 

Linnea är folkhälsovetare och hälsoekonom, med fördjupade kunskaper inom personlig hälsa. Hon är erfaren och utbildad personlig tränare, och arbetar som personlig tränare på gym där hon också ger expertråd för hälsa, kost, livsstil och träning. Linnea har studerat psykologi vid Stockholms Universitet, hälsovetenskap vid Lunds och Göteborgs Universitet och har gått ett års utbildning för att bli tränare vid Bosön och är också utbildad Yogainstruktör. 

Ett specialområde som Linnea har är strategier och aktiviteter runt stillasittande på arbetsplatser, samt hur man kan på bästa sätt ta ett helhetsgrepp kring hälsan på företag genom olika insatser utifrån individers och olika behov. 

Linnea kan också hjälpa till att beräkna hur investeringar på hälsosatsningar lönar sig ekonomiskt för verksamheter och stöttar konsulterna med att hålla ihop olika satsningar som görs tillsammans. 
Already working at Rehappen?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rehappen.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor