Latifa Lindberg

Latifa Lindberg

ACC Certifierad Coach, Förändringsledare, Leg Dietist, Kommunikatör – Konsulter

Latifa är chef, ledare och coach med bakgrund som legitimerad dietist, kommunikatör och marknadsförare. Under de dryga 10 årens ledar- och chefserfarenhet från Coop, Unilever och Karolinska Universitetssjukhuset har stora intresseområden och röda tråden varit verksamhetsutveckling, coachande förhållningssätt och personlig utveckling. 

Så gott som alla Latifas roller har inneburit och byggt hennes erfarenhet av att leda på distans, särskilt i Unilever som är ett globalt bolag. Latifa har hållit föredrag, utbildningar och faciliterat workshops på olika sätt i över 20 år, både små och stora grupper, upp till 700 personer. Hon är van att förmedla skriven kunskap, att läsa och kommunicera forskning, inom sina kärnämnen mat och hälsa.

Latifas styrka är att hon är både är resultatdriven och samtidigt människo- och relationsorienterad. Med ledstjärnor som lyhördhet och empati, resultatfokus och uthållighet har Latifa i olika roller lett och stöttat både verksamheter och individer inom hälso- och sjukvård, Livsmedelsindustri, dagligvaruhandel och forskningsverksamhet. Detta gör att Latifa har erfarenhet av olika roller inom olika typer av organisationer, allt ifrån landsting till en global matris. Under hennes tid som chef på Karolinska har hon även coachat mentorer och nyblivna chefer. 

Latifa drivs av att arbeta med människors motivation och beteenden och hennes mångkulturella bakgrund gör att hon kan navigera på den mjuka interpersonella arenan med konstruktivitet. Hon är utbildad ledarskapscoach, certifierad ACC från International Coach Federation. 

Coaching med inriktning på hälsa, verksamhetsutveckling, organisation och kultur, hållbart ledarskap, hälsosamma hållbara medarbetare genom att utbilda i hälsoinriktad livsstil, chefsstöd vid återgång till arbete, sjukskrivning, analys och utveckling av chefsskap och prestation och ledarskapscoaching,

Ett stort intresse är kommunikation vid förändringsledning, mellan individer och för att skapa fungerande och högpresterande team.

Latifa har både djup specialistkompetens som legitimerad dietist vilket betyder att hon alltid utgår från evidens i sitt sätt att arbeta. Utöver det har hon även byggt på med utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring och journalistik.

Under Corona Pandemin har Latifa arbetat kliniskt som dietist på Karolinska Sjukhuset med ansvar för nutritionen och behandling inom geriatrikens sex olika avdelningar/ Tema Åldrande.

På Rehappen arbetar Latifa med coaching, ledarutveckling, personlig utveckling, chefsstöd och förändringsledning för att skapa hälsosamma och hållbara företag.

Already working at Rehappen?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rehappen.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor