Helén Sinani

Helén Sinani

HR-expert, Hälsocoach, specialist inom arbetsmiljö och hälsa på jobbet – Konsulter

Helén är en erfaren inom HR som konsult/specialist/ansvarig/chef som gärna ser helheter i både det operativa och strategiska HR-arbetet med fokus på verksamheterna och deras kvalitetsutveckling. Hon har lång och gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, både operativt och strategiskt i olika typer av verksamheter.

Handleder och utbildar både chefer och HR inom flera HR-områden. 

Är utbildad handledare att genomföra BAM-utbildningar (Bättre Arbetsmiljö) och har erfarenhet av detta. Utbildar även inom flera HR-områden till exempel arbetsrätt, OSA mm.

Brinner för att koppla ihop HR med verksamhetsnytta, utveckla och kompetenshöja chefer och medarbetare och gillar förändringar som syftar till utveckling av verksamheter. 

Helén har arbetat som: 

HR-specialist i arbetsmiljö och arbetshälsa i 6 år i Haninge Kommun. 

Arbetat med chefsstöd/handledning i rehabiliteringsfrågor, hantering av sjukfrånvaron och utbildningar inom arbetsmiljöområdet via Helsa numera Kry. 

HR-konsult i Stockholms stad med ansvar för operativt HR-konsultarbete med chefer, ledare och rektorer i grundskolor. avtalstolkning, sjukfrånvarohantering, chefsstöd, arbetsrätt mm.

HR-ansvarig på AB Stockholms Spårvägar där hon var ansvarig för samtliga HR-frågor, både operativt och strategiskt på Stockholms Spårvägar. Chefsstöd, förhandlingar, personalärenden, medarbetarundersökningar, ledningsgruppsarbete, rekryteringar, arbetsrätt mm. En ensamroll inom HR.

Under Coronatider har hon varit chef inom älderomsorgen i Ljusdal och har sedan 2020 börjat sin bana som HR-konsult. 

Helén är stationerad i Hälsingland och arbetar över hela Sverige med fokus på de Norra delarna.

 

Already working at Rehappen?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rehappen.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor