Helena Gotthardson

Helena Gotthardson

Förändringsledare, OBM Processledare, Ledarutvecklare, Coach och Diplomerad Friskvårdskonsulent, – Konsulter

Helena är diplomerad friskvårdskonsultent och hälsocoach med mångårig erfarenhet inom coaching, organisationsutveckling, kompetensförsörjning, interkulturell kommunikation och har haft olika ledarskapsroller i mindre bolag och styrelser, bott utomlands med min familj (fem år i Kina) och arbetat med personer ifrån många delar av världen. Erfarenhet ifrån både statlig och privat verksamhet. Utgår från Malmö-Lund regionen.

Helena har en bred utbildningsbakgrund. Hon är dipl. professionell coach (ackrediterad av ICF – International Coaching Federation), Hälsocoach och utbildad inom "Coachande ledarskap" och har utbildning som internationellt certifierad coach (ACC Certified), diplomerad Processledare OBM – Organisation Behavior Management och har studerat pedagogik, ledarskaps-, kompetens-, och organisationsutveckling på Malmö Universitetet, Högskolan i Väst och Kristianstad Högskola. 

Helena drivs av att vara delaktig i individers personliga utvecklingsresa att uppnå resultat. Hon trivs när hon kan bidra och stötta personer att nå insikter och skapa förändringar som påverkar både på individ-, team- och organisationsnivå. 

Som hälsocoach och konsult jobbar Helena med människor och hela team – för att kunna påverka och utveckla en bättre hälsa, starkare organisatorisk arbetsmiljö, hållbart ledarskap.  

Som förändringscoach i företag arbetar Helena tillsammans med uppdragsgivare för att skapa hållbara förändringar genom organisationsutveckling, psykosocial arbetsmiljö, kunskap om stress på arbetet, genom kommunikation- och ledarutveckling  samt arbete med privat individuell coaching ex. lifecoaching, hälsocoaching, ledarskapscoaching och med mentorskap.

En viktig avsikt och målsättning i arbetet är att kunna bidra till personers inre utveckling, skapa handlingskraft och nå resultat. 

Already working at Rehappen?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rehappen.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor